Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρακαλούνται οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες μας  νοικοκυρές  να προσπαθήσουν να χρησιμοποιούν για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων τους, τους κατά τόπους κάδους, όπως με αποφάσεις της Κοινότητας Ερμιόνης έχουν οριοθετηθεί και θα επαναοριοθετηθούν.
Παρακαλούμε, να σεβόμαστε όλοι μας την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και του προσωπικού καθαριότητας, ώστε να διευκολύνουμε το έργο τους και η εικόνα της πόλης μας να διατηρείται όσο το δυνατόν καλύτερη.
Οι κάδοι αποκομιδής που βρίσκονται στις τρεις προβλήτες υποδοχής επιβατικών,  τουριστικών και αλιευτικών σκαφών, θεωρείτε αυτονόητο ότι είναι για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων σκαφών και όχι για τα οικιακά μας απορρίμματα.
Επειδή παρατηρείται το αντίθετο και δημιουργείται μια δυσάρεστη εικόνα που δεν τιμά τον πολιτισμό μας και το τουριστικό μας προϊόν  , παρακαλούμε, όπως προσπαθήσουμε για να αποφευχθούν δυσάρεστες παρατηρήσεις – πρόστιμα από την Υπηρεσία Καθαριότητας και από την Λιμενική Αρχή και η εικόνα στους χώρους υποδοχής του τουριστικού μας ενδιαφέροντος να είναι αυτή που όλοι μας επιθυμούμε.