Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε κτίριο κόσμημα, με υποδομές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις  μετακομίζει  εντός του προσεχούς διαστήματος το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.
Το κτίριο βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης του Κρανιδίου (από Αγ. Αναργύρους), δίπλα στο Ειρηνοδικείο.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε πως μέχρι σήμερα  ο  συνδυασμός του ακατάλληλου κτιρίου, με την μικρή δύναμη των Αστυνομικών στο τμήμα, έχει επιφέρει ισχυρό πλήγμα στο αίσθημα ασφαλείας του πολίτη στο Δήμο μας και δινόταν έτσι η εικόνα της εγκατάλειψης, της αδιαφορίας και της υποβάθμισης της αστυνόμευσης σε μια περιοχή με μεγάλη δραστηριότητα.



Η παράταξή μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας η οποία πρωτοστάτησε στις ενέργειες μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου ( με έγγραφό της στις 14/10/2016 αναφέρεται στο πολύ σημαντικό αυτό θέμα  και το αποστέλλει στο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, σε άλλες υπηρεσίες, καθώς και στον Δήμαρχο Ερμιονίδας με παράλληλη κοινοποίηση στους βουλευτές του Νομού μας, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου αλλά και στις παρατάξεις του Δήμου μας).

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε  τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας  για τις προσπάθειές τους, καθώς και όσους συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών.

Τάσος Τόκας

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ