Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Godai Seascape

Godai Events - Summer 2016
Summer Farewell Party @ Godai

Το Σαββατοκύριακο αυτό αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο! Το βράδυ της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τον Lukas on dexx, να ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη και τη διάθεση στο ζενίθ, ενώ οι specialists, Γιάννης και Θάνος, πίσω από τη μπάρα, θα ετοιμάζουν τα αγαπημένα cocktails, που συνόδευσαν τις καλοκαιρινές σας στιγμές στο Godai! Φυσικά ένα σωστό Summer Farewell Party δε μπορεί να εξαντληθεί σε μια μόνο βραδιά, γι’ αυτό ο Lukas θα συνεχίσει να δίνει τον ρυθμό και το μεσημέρι του Σαββάτου, για χαλαρά cocktails δίπλα στη θάλασσα!


Σκέφτεστε καλύτερο τρόπο για να αποχαιρετίσετε το καλοκαίρι, πέρα από δυνατές μουσικές, εκρηκτικά cocktails, πολύ χορό και διασκέδαση στο full; Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε από πάρτι, οπότε σας περιμένουμε όλους εκεί για να ρίξουμε μαζί αυλαία στο καλοκαίρι!

Μπείτε στο Facebook Event εδώ.

 

Η χρονιά φέτος τα είχε όλα… Live μουσικές εμφανίσεις, που αγκαλιάσατε με ιδιαίτερη αγάπη, δυνατά Dj Sets και Back2Back εμφανίσεις, που άφησαν εποχή, βραδιές οινογνωσίας και cocktail parties. Η κουζίνα μας είχε επίσης την τιμητική της με το ανανεωμένο μενού μας, τις γευστικές εμπειρίες απ’ την ανατολή με Sushi bar τον Αύγουστο και τη διοργάνωση privet BBQ δείπνων εκεί που σκάει το κύμα. Φυσικά, πέρα από τη διασκέδαση και τις γευστικές αναζητήσεις, δε θα μπορούσε από το Godai Experience να λείπει η ευεξία, με yoga και διαλογισμό την ώρα που ο ήλιος χάνεται στον ορίζοντα και με συνεδρίες μασάζ δίπλα στη θάλασσα, για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης…

Όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία αν δεν τα είχατε υποδεχτεί με τόση αγάπη και θέρμη, βάζοντας το Godai στην καθημερινή σας ζωή. Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε αυτό το καλοκαίρι, και να δεσμευτούμε ότι η επόμενη χρονιά θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς και ανανεωμένους με φρέσκες ιδέες για το πώς θα ανάγουμε το καλοκαίρι σας σε άλλη διάσταση! Καλό… επόμενο καλοκαίρι!
Godai Seascape- Godai Experience-The place to be!