Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας στην ΕρμιόνηΤα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας  στην Ερμιόνη 

Θέμα: «Στη δουλειά»Για 8η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, ο διαγωνισμός και η έκθεση φωτογραφίας.

 Στο κάλεσμά μας για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής με προθυμία ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστούμε οι :

Ανθούλα  Λαζαρίδου-Δουρούκου , η λαϊκή ζωγράφος μας,  Παντελής Μπαλής δάσκαλος της τέχνης της φωτογραφίας,   Ανάργυρος Πασχάλης  ζωγράφος, Άγγελος Μανές φωτογράφος.


Τα βραβεία:

1ο βραβείο
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ

2ο Βραβείο
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


                                         3ο Βραβείο
                                   ΕΦΗ ΤΣΙΦΤΣΙΑΝ  3ο Βραβείο  με ίσους βαθμούς
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ


Ευχαριστούμε όλους τους  φωτογράφους που συμμετείχαν με τα έργα τους, απαραίτητη η συμμετοχή τους για να πραγματοποιηθεί  ο διαγωνισμός και η έκθεση.

Ευχαριστούμε  επίσης τον  Κώστα Κουτούβαλη που μας παραχώρησε το χώρο για την αποθήκευση της έκθεσης, την κα Ανθούλα, το καφέ "Εν Λευκώ" για την παροχή ρεύματος, την  Βαγγελίτσα Αραπάκη για τα  λουλούδια,   το Ναυταθλητικό  Όμιλο Ερμιόνης για τα καθίσματα, τον Βενάρδο Ζώτο για τις μεταφορές, τους φίλους  Αντώνη, Χρήστο,  Τάκη, Ηλία, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Και τον   Δαμιανό Νάκο με την παρέα του.

Ο δυνατός αέρας  δυστυχώς αυτή τη φορά, μας προξένησε ζημιές και δεν προβλήθηκαν οι φωτογραφίες και τις τρεις ημέρες όπως είχε προγραμματιστεί.   Ζητάμε συγνώμη απο τους συμμετέχοντες.

  
Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης