Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΝΕΔΥΠΕΡ : ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

30 Αυγούστου 2016

 Την περασμένη εβδομάδα όταν στελέχη της ΝΕΔΥΠΕΡ με ομάδα πολιτών ανεβήκαμε  για να δούμε τις κεντρικές δεξαμενές νερού, του λόφου της Αγίας Άννας, από τις οποίες υδρεύεται το Κρανίδι, το Πορτοχέλι και η Κοιλάδα  δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.!!

Αντικρίσαμε μια εικόνα που όντως δεν μπορεί να περιγραφεί, ένα «ξέφραγο αμπέλι», μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση που χρήζει άμεσης παρέμβασης.

Και αν η ΔΕΥΑΕΡ, μια επιχείρηση με προϋπολογισμό της τάξης των 2.850.000 € μιλά για νοικοκυριό και τάξη τότε μάλλον κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή λένε ψέματα. Γιατί η πραγματικότητα δείχνει την πλήρη αδιαφορία των υπευθύνων τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για την προστασία της υγείας των καταναλωτών.

 Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα  διακρίνονται μεταξύ των άλλων ένας σωλήνας παροχής νερού να στηρίζεται από έναν τσιμεντόλιθο και  το νέο κουτί με τις ασφάλειες( δεξιά) να είναι σκουριασμένο, ενώ στο κάτω μέρος φαίνονται τα καλώδια που πηγαίνουν στην άλλη δεξαμενή και είναι στην τύχη τοποθετημένα πάνω στο χώμα και τις πευκοβελόνες!!







Παρακάτω διακρίνονται παρατημένοι σωλήνες,ανοικτό φρεάτιο με πρόχειρο σκουριασμένο καπάκι, τρύπες στο  συρματόπλεγμα  όπου ο καθένας μπορεί να μπει και να κάνει οτιδήποτε, ηλεκτροβάνα παρατημένη χωρίς κάλυμμα πάνω στη δεξαμένη, πολλά ξερά κλαδιά πεύκων και γενικά μια απαράδεκτη κατάσταση  με τον κίνδυνο για φωτιά να είναι πολύ μεγάλος.





 

















ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΤΗΣ ΝΕΔΥΠΕΡ