Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοχρονιά στο Δημαρχείο Ερμιονίδας στο Κρανίδι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΡΑΝΙΔΙ 4/1/2016
pro1
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τους Δημότες.
Αντάλλαξαν ευχές και εξέφρασαν τις προσδοκίες τους για το Νέο Έτος.
Η συναίνεση και η συνεργασία θα φέρουν αποτελέσματα, τόνισε ο Δήμαρχος, αναφερόμενος στη δρομολόγηση και επίλυση βασικών προβλημάτων όπως ήταν η κατάσταση των απορριμμάτων που κληρονομήσαμε. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και τους υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και τις εθελοντικές ομάδες για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο τους.
pro2
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου  κ. Τάσος Τζανής,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κ. Γιάννης  Κοντοβράκης και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Τάσος Τόκας, μοναδικός παρευρισκόμενος από την αντιπολίτευση. Οι τυχεροί της Χρονιάς που κέρδισαν το φλουρί ήταν ο πρόεδρος της Δημοτικής
Κοινότητας Κρανιδίου κ. Γιάννης  Κοντοβράκης και η Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας κα. Αγγελική Γιαννικοπούλου – Λούμη.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Ερμιονίδας κ.κ. Δημαράκης Γιάννης, Αντωνόπουλος Γιάννης, κα Κέλλυ Φωστίνη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας κ. Γιάννης  Ρούσσης, η Πρόεδρος του ΝΠΚΠΑΠΠ του Δήμου Ερμιονίδας κα Κέλλυ Μήτσου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ Χρήστος Δάγκλης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ κ. Παναγιώτης Αποστόλου και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής.

pro3
pro4
pro5
pro6