Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Υπόμνημα της "Δυνατής Ερμιονίδας" στον αναπληρωτή Υπουργό ΠΑΠΕ ο οποίος επισκέφθηκε το Δήμο μας




“ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”      
                     
Γιάννης Γεωργόπουλος
Επικεφαλής Μείζονος
Αντιπολίτευσης του
Δήμου Ερμιονίδας
Κρανίδι Αργολίδας
Τ.Κ. 21300
Τηλ. 6944886808

Προς: Αξιότιμον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΑΠΕΝ κ. Τσιρώνη

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Αξιότιμε κ. Υπουργέ χαιρετίζουμε την επίσκεψή σας στην Ερμιονίδα και το ενδιαφέρον σας για την επίλυση των προβλημάτων μας τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων σας.
Όπως θα διαπιστώσετε πρέπει το συντομότερο δυνατό, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης των χωματερών στη θέση 1. “Σταυρός Διδύμων”,  2. “Κάμπος Κρανιδίου” και σε μικρές διάσπαρτες χωματερές οι οποίες έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί.

Είναι απαραίτητο, στο Δήμο μας, να εφαρμοστεί ολοκληρωμένη μέθοδος διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, για να μην επαναληφθούν στο μέλλον τραγικές καταστάσεις όπως αυτές τις οποίες ο ίδιος διαπιστώσατε.

Η Επέκταση του δικτύου του “Ανάβαλου” και προς την Ερμιονίδα είναι επιτακτική ανάγκη και επιβεβλημένη προτεραιότητα για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στον τόπο μας.

Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνουμε, είναι θέμα προτεραιότητας και ζωτικής σημασίας για το Δήμο και τους Δημότες, η απόδοση των προβλεπόμενων τελών, από τις μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.  

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
Σας καλωσορίζουμε στο Δήμο Ερμιονίδας και ευελπιστούμε ότι θα συμβάλετε στην επίλυση των προβλημάτων μας. 

Μετά τιμής

Γιάννης Γεωργόπουλος