Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Έκφραση συγχαρητηρίων προς ΟΦΗ Ηλιοκάστρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ                  Ερμιόνη 11 Μαΐου 2015
“ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ”                          Αρ. Πρωτ.: 56
Ταχ. Δ/νση: Ερμιόνη
Ταχ. Κώδικας: 21051
Τηλ.: 2754360210
e-mail: info@dakermionis.gr
Site: www.dakermionis.gr
 ΠΡΟΣ                   
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
O. Φ. ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ      
ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟ            
                Θέμα: «Έκφραση συγχαρητηρίων»
Κύριε Πρόεδρε,
Το Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης “ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ” θέλει να σας εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου σας, την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας.
Η επιτυχία αυτή ήταν αποτέλεσμα της άριστης δουλειάς που έγινε από προπονητή και παίκτες καθ` όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και της άψογης συνεργασίας που υπήρξε μεταξύ διοίκησης – ποδοσφαιριστών και προπονητών.
Ευελπιστούμε η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα και η κατασκευή του γυμναστηρίου που έχει δρομολογηθεί, να συνδράμει στις προσπάθειες σας για την ανάπτυξη του τμήματος υποδομής του συλλόγου σας και να συνεχίσει η ομάδα να στηρίζεται στα δικά της παιδιά.
Ευχόμαστε στη νέα αγωνιστική περίοδο να επιτύχετε στους στόχους που έχετε θέσει ως Δ.Σ. και να συνεχίσετε να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον και ζήλο, για να μπορούν να έχουν συνέχεια οι επιτυχίες.
Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας για να επιλύουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει, προς χάρη της νεολαίας του τόπου μας.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης
“ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ”
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ