Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ναύπλιο: Αντίθετος ο Δήμος στην αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ της Καραθώνας

Αντίθετος είναι ο Δήμος Ναυπλιέων στην αξιοποίηση, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, μεγάλης δημόσιας έκτασης στην Καραθώνα, που αποτελεί την πιο φημισμένη παραλία της περιοχής.

«Η δημοτική αρχή και οι πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν τη δημόσια περιουσία τους με κάθε μέσο, να περιφρουρήσουν και να διαχειριστούν την Καραθώνα για την εξυπηρέτηση των τοπικών αναγκών» υπογράμμισε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος.

Πρόσθεσε πως «πρόκειται για μια τεράστια έκταση, πολύτιμη τόσο για τους δημότες μας όσο και τους επισκέπτες της περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων, την οποία δεν θα επιτρέψουν να την "διαχειριστεί" εν λευκώ το ΤΑΙΠΕΔ».

Επίσης, ο δήμαρχος κάνει λόγο για «ξεπούλημα» δημόσιας γης και των παραλιών του Δήμου Ναυπλιέων, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της πώλησης 1.911 στρεμμάτων δημόσιας γης στην Καραθώνα από το ΤΑΙΠΕΔ, και ενημέρωσε πως αναλαμβάνει πρωτοβουλία συνάντησης όλων των φορέων του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των οικοπέδων στην Καραθώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:www.capital.gr